Areena-seminaari

Ilmoittaudu

Uskalla tehdä itsellesi hyvä päätös: ilmoittaudu jo tänään. Aidosti uudet mahdollisuudet odottavat sinua.

Lisätietoja koulutuksesta saat Ari Schaumanilta, puh. 050 324 0666.

Osallistumisehdot

Jokainen kokee koulutuksen omalla tavallaan. Osallistujien tunnetilat saattavat vaihdella koulutuksen aikana paljonkin. Areena-seminaarissa käsitellään henkilökohtaisia asioita. Osallistujat saattavat tuntea esimerkiksi pelkoa, suuttumusta, surua, ahdistuneisuutta, vihaa, katumusta ja ärsyyntymistä. Koulutus on intensiivinen ja saattaa aiheuttaa psyykkistä, fyysistä ja emotionaalista kuormitusta. Pidä huolta siitä, että saat yöunta riittävästi ennen koulutusta ja sen aikana.

Jos sinulla on vakava masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö tai psykoottista oireilua, tai jos koet, että et ole valmis kohtaamaan mahdollista seminaarin aiheuttamaa stressiä, en suosittele osallistumista seminaariin. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus olla hyväksymättä ilmoittautujaa koulutukseen.

Ilmoittautumalla koulutukseen vakuutat, että ymmärrät koulutuksen luottamuksellisuden: lupaat olla paljastamatta millään tavoin mitä osallistujat seminaarissa tuovat esiin. Lupaat myös olla taltioimatta koulutusta millään tavoin.

Seminaariohjaaja on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Psykologiliiton hyväksymiä Pohjoismaisia ammattieettisiä ohjeita, johon sisältyy vastuu osallistujien hyvinvoinnista sekä vaitiolovelvollisuus.

Koulutus tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen sen alkua.