Areena-seminaari

Mitä osallistujat sanovat?

Areena-seminaarin käyneistä 98 % suosittelee osallistumista ystävilleen ja tuttavilleen.

Areena-seminaarin käyneiden ammatteja: markkinointipäällikkö, sairaanhoitaja, ekonomi, vakuutusneuvoja, insinööri, opettaja, business controller, teknologiapäällikkö, toimitusjohtaja, lastenhoitaja, toiminnanjohtaja, työnohjaaja, graafikko, tutkija, lentoemäntä, toimittaja, yritysvalmentaja, johdon assistentti, DI, rehtori, juristi, Finance Specialist, henkilöstöjohtaja, EU-virkamies, upseeri, lääkäri, it-suunnittelija, toimistosihteeri, proviisori, tohtorikoulutettava, Country Manager…

Palautetta

”Sain seminaarista itselleni rohkeutta olla oma itseni. Menneisyyden tapahtumat, joilla on ollut vaikutusta itsetuntooni, menettivät merkitystä ja sain lisää vahvuutta elää tässä hetkessä.”

”Lakkasin olemasta olosuhteiden uhri ja liian kiltti kaikille. Olen vihdoin omassa elämässäni pääosassa ja se tuntuu hyvältä.”

”Avasi aivan uuden tietoisuuden itsestäni.”

”Epäonnistumisen pelon vähentyminen, oman elämäni sankariksi tuleminen. Hymyilen ja olen onnellinen koko ajan. Lähestulkoon kaikki ihmissuhteeni ovat parantuneet. Nykyään pystyn tunnistamaan paremmin, teenkö tiettyjä asioita muiden ihmisten odotusten vuoksi vai sen takia, että nautin niistä.

”Shokki-koulutus joka herätti, antoi uskoa itseen ja vapautti menneisyyden painolastista. Kymmenen vuotta olen lukenut ihmissuhdekirjoja ja käynyt kaikenlaisilla kursseilla, mutta vasta tässä koulutuksessa ymmärsin, mistä minulla on kiikastanut.

”En enää ole minkään kohtalon armoilla, joka ohjaa elämääni vaan voin itse vaikuttaa siihen mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ”

”En ole koskaan ollut tilaisuudessa, jossa on ollut näin avoin ja INHIMILLINEN ilmapiiri. Aivan uskomatonta! Näin lähelle kanssaihmisiä en ole niin isossa porukassa koskaan aikaisemmin päässyt.

”Rakkaus virtaa nyt minun ja läheisteni välillä – 31 vuoden viha isää kohti on poissa – kiitos eversomuch Ari.”

”Jätin menneisyyden taakat taakseni ja samalla ihmissuhteet paranivat. Ennen olin kireämpi ja vanhat asiat painoivat yllättävän paljon, olo ja mieli keveni huomattavasti.”

”Kun menin töihin olin niin nollattu, että tuntui kuin olisin ollut monta viikkoa poissa töistä. Todellisuudessa olin poissa vain 4 päivää. ”

”Olen onnellisempi, hymyilevämpi ja rennompi.

”Löysin elämälleni uuden tarkoituksen! Olen ymmärtänyt, mitä todella tarkoittaa, että ELÄÄ!”

”Sain vahvemman yhteyden itseeni ja omiin tunteisiini.

”Koin tehneeni niin huonoja valintoja menneisyydessä ja hukanneeni vuosia elämästäni, joten en nähnyt tulevaisuudessa enää onnistumisen mahdollisuuksia. Koulutuksessa ymmärsin, ettei menneellä ja tulevaisuudella tarvitse olla mitään tekemistä toistensa kanssa, jos en itse niin halua olevan. Tunnen taas elämän olevan minulle mahdollista. KIITOS.”

”Itsevarmuutta, entinen meni ja pysyy pois.”

Koin kurssin todella ratkaisevaksi uudeksi aluksi. Ihmissuhteet voivat paremmin ja ennen kaikkea itse voin paremmin. KIITOS!!! Sanoisin, että elämän paras kokemus, kun pysähtyi miettimään noita asioita ja tuntuu, että pystyy jatkossakin elämään enemmän omannäköistä elämää.”

”Olo ollut nyt viime viikon sellainen kun olisi rakastunut, nyt vaan kohde on oman minän sisällä.”

Sain elämäni takaisin. Olen nauttinut suunnattomasti vapaudesta olla oma itseni. En pelkää ihmisten kohtaamista ja kykenen ilmaisemaan itseäni paremmin. Uskallan tuntea ja heittäytyä elämän virtaan.

”Olin burnout tilassa ja koulutuksen jälkeen saatoin heittää menneisyyden taakan ja burnouttini pois kuin roskat keittiöstä. Kyllä oli suunpielissä pitelemistä!”

Ihanaa, ettei tärkeintä ollut uusi tieto, vaan uudet oivallukset. … tämä ei ollut varsinaisesti positiivisen ajattelun kurssi, mutta minusta yksi seurauksista on, että positiivisia ajatuksia tunkee mieleen!”

”Täytyy sanoa, että elämä tuntuu nyt kyllä niin ihanalta, ikäänkuin olisin lopulta löytänyt oman paikkani. Nyt olen töissä paljon itsevarmempi, tiedostan rajani paremmin ja pystyn pitämään ne. Tuntuu siltä että olen lopulta oman elämäni ohjaaja, toteutan itselleni tärkeitä asioita ja ennen kaikkea olen aika hyvä tyyppi kaikenkaikkiaan. Huomaan ihmisten kunnioittavan minua enemmän koska käyttäydyn itsevarmemmin. Tuntuu ihan hemmetin hyvältä!”

”Kuusi vuotta olen hakenut vastauksia. Olisinpa tiennyt aiemmin, että kolme päivää riittää asioiden loksahtamiseksi paikoilleen :)

Osoitit, että on mahdollista ottaa uusi suhde menneeseen niin ettei se hallitse elämääni, vaan olen vapaa elämään tätä päivää ja asettamaan tavoitteeni itsestäni käsin. Olemalla rehellisesti se joka olen, hyväksyn itseni ja kohtaamani ihmiset. Astun ulos kaltoinkohdellun roolistani, otan elämän ohjat käsiini. ”

”Seminaari lupaa paljon, mutta ainakin omalla kohdallani sen kaikki lupaukset toteutuivat. Olen rento ja vapautunut! Suosittelen seminaaria kaikille, jotka kokevat että jokin osa heidän elämästään voisi toimia paremmin.”

”Olo on energinen ja positiivinen. Suhtaudun erityisesti kielteisiin asioihin elämässäni eri tavalla. Lähimmissä ihmissuhteissa olen aidompi ja rohkeampi. Olen rohkeampi myös muussa sosiaalisessa kanssakäymisessä. Minulla on enemmän halua sanoa asiat selvästi, eikä miettiä niitä itsekseni ja arvailla. Hymy on aika herkässä, kun muistelee viikonloppua. Oikeassa olit, elämäni ei tule enää koskaan olemaan samanlaista. Ei tätä voi unohtaa.”

”Löysin uudenlaista sisäistä voimaa ja tasapainoa.